Fortum

Velkommen inn!

Sammen tar vi vare på fremtiden

Vi i Fortum jobber hele tiden for en renere fremtid.

Allerede nå investerer vi i fornybar energi, og har Nordens største nettverk med ladestasjoner for elbiler. Vi er ledende innen fangst og lagring av CO2, og planlegger et nytt gjenvinningsanlegg for resirkulering av plast. Dette er store og omfattende prosjekter, men vi vet at det er sammen med deg vi kan få til de store endringene.

Vi ønsker derfor å invitere deg til et belønningsprogram, der vi belønner deg som gjør små hverdagslige miljøhandlinger – med lavere strømregning. Når vi er mange nok som gjør små ting for miljøet, så kan vi sammen utrette store ting.

Fremover kan du nå tjene opp strømtimer ved å delta i våre utfordringer. For eksempel resirkulere avfall eller redusere matsvinnet ditt. Vi gleder oss til å samarbeide med deg på veien mot en renere fremtid.

Det er enkelt å bli med:

1: Registrer deg i vårt belønningsprogram

Skjema finner du på denne siden

2: Utfør små miljøhandlinger for en renere fremtid

Vi sender deg jevnlig små utfordringer, der du belønnes med strømtimer

3: Få din belønning

Som takk for ditt bidrag, trekker vi fra opptjente timer på strømregningen. 

Det er lett å delta!

Ved å bli med belønnes du umiddelbart med 24 timer strøm.

Videre vil du for hver aktivitet du deltar i opptjene timer som registreres på ditt strømabonnement. Hele beløpet trekkes fra strømregningen din for juni påfølgende år. Har du flere målere registrert hos oss, godskrives belønningen måleren med høyest forbruk.

Les vilkår for deltakelse her